מתכון לעוגת שמרים במילוי תפוחים וקינמון

, היית מאם אתה אופה חדש, אתה עשוי למצוא את המתכון לעוגת שמרים מבלבל. עם זאת, אם אתה יודע למה מטרתה של עוגה בין בקלות שאפיית עוגה מסובכת יותר מאשר פשוט אפיית קאפקייק. מתכון לעוגה מורכב ממרכיבים שיש לשלב בצורה נכונה על מנת ליצור את המוצר המוגמר. בואו נתחיל מהיסודות ונראה כיצד פועלים המרכיבים הללו.

 מה המרכיבים הבסיסים מתכון לעוגת שמרים

המרכיבים הבסיסיים לכל מתכון לעוגה הם קמח, סוכר, אבקת אפייה (או סודה לשתייה), חמאה, וניל, סודה לשתייה ותפוחים או פירות אחרים לבחירתכם. הקמח הוא שהופך את המרקם לגמיש. כשאני אומר פירות אני מתכוון לכל פרי שאתה אוהב כמו אוכמניות, אפרסקים או בננות. אבקת האפייה מוסיפה את כוח האפייה, כך שהתוצר המוגמר יכול להיות בעל מרקם פריך וצבע בהיר. החמאה הכרחית לספק את הגוף ואת הטעם.

המרכיב הבא הוא קינמון. הדרך המסורתית להוסיף קינמון היא באמצעות השיטה המכונה "גלגול". בעיקרון, כל שעליך לעשות הוא לערבב את הקינמון הטחון לחומרים היבשים. עם זאת, "גלגול" דורש זמן רב, ויש אנשים שאין להם זמן לעבור את התהליך. במקום זאת, כיום היצרנים מייצרים "חטיפי תזונה" המכילים את כל אותם מרכיבים פרט לקינמון.

דרך נוספת להוסיף קינמון

היא עם חומץ תפוחים. זה נעשה רגע לפני הוספת התפוחים והקינמון. היית שופך כוס אחת של חומץ תפוחים לסיר. לאחר מכן מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים אותם יחד. תוך כדי ערבוב של תערובת זו תראה שעוגת התפוחים מתחילה לבעבע ונוצרת.

עוגת שמרים חשוב לא לערבב יתר על המידה את התערובת

זה יכול להוביל לטעם מפחיד בעוגת התפוחים שלך. לאחר שהתערובת מתחילה לבעבע, הגיע הזמן להוציא אותה ממקור החום. מניחים את התערובת מקוררת בכלי אטום לאוויר. דאג לאטום אותו היטב.

לפני הוספת הציפוי השני של התפוח, עליכם לחמם את התנור מראש. על מנת שהעוגה שלך תצא כראוי, עליך לאפות אותה בטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס. כדי לבדוק אם העוגה מוכנה, באמצעות מדחום חשמלי, קח את קריאת הטמפרטורה וחלק ב 2. אם הקריאה נמוכה יותר מטמפרטורת התנור שחוממת מראש שלך, ואז העוגה שלך מוכנה להוסיף את הציפוי השני של התפוח. עם זאת, אם הקריאה זהה לתנור המחומם מראש שלך, כנראה שיש לעוגה שלך יותר מדי קינמון למתכון שלך.

עוגת שמרים חשוב לא לערבב יתר על המידה את התערובת

לקבלת טעם קינמון מתוק במיוחד לעוגת התפוחים שלך

החלק את החלק העליון של הפשטידה בחמאה לא מלוחה. לאחר שהנחתם את תחתית הפשטידה עם תמצית הקינמון, תוכלו להחליק את החלק העליון בעדינות כך שהוא מצופה במלואו בתערובת תבליני פאי התפוחים. חותכים מעט את הקרום ומאפשרים למילוי לדרוס אותו. מחליקים בזהירות את חלקו העליון של הפאי עם מברשת המאפה לפני שמוציאים אותו מהתנור.

הכנת פאי תפוחים משלכם מצריכה רק כמה מרכיבים, שבדרך כלל נמצאים בבית או בצנצנת תבלינים למטבח. הקינמון, שמעניק למתכון זה את שמו, דומה מאוד לקינמון בעוגת תפוחים רגילה, אך הוא מעורבב במיוחד בכדי לתת טעם קינמון עשיר ועז, ולא רק רמז לקינמון. מסיבה זו, ישנם אנשים שמעדיפים להכין פאי תפוחים בעצמם במקום לרכוש אותו מחנות. עם זאת, אם אתה קונה פאי תפוחים מחנות, אתה תמיד יכול פשוט להחליף קינמון בקינמון במתכוני העוגה שאתה מכין.